Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 34 anys per robar un camió carregat d'electrodomèstics. L'arrest es va fer el 19 de gener, quan un camioner que era a Abrera i tenia coneixement del robatori va alertar la policia catalana que havia vist un camió molt semblant. Els agents de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir l'individu com a presumpte autor de robatori i furt d'ús de vehicle, robatori amb força per la càrrega que portava, falsificació de document públic i pèrdua de vigència del permís de conduir per punts. La detenció es va fer en un polígon industrial de Castellbisbal.

El camioner que va alertar la policia va trucar al 112 i va explicar que un vehicle molt semblant al sostret circulava per la A-2, en sentit nord, però amb plaques de matrícula diferents. Les unitats dels Mossos d'Esquadra de trànsit del sector Sant Feliu de Llobregat van seguir les indicacions del testimoni fins que van localitzar el camió a Castellbisbal.

Els Mossos van detenir el conductor, que conduïa sense permís. El detingut, amb tres antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.