Del 4 al 10 de febrer Olesa celebrarà amb un programa intens amb el carnestoltes. En total, seran quatre dies festa. Olesa oferirà un programa de caire tradicional, però sense oblidar que és una festa de participació popular. Precisament per aquesta raó, els actes arrencaran el dijous, 4 de febrer, a les 7 de la tarda, a la biblioteca Santa Oliva amb la conferència "El Carnestoltes a Catalunya: orígens, tradició i elements significatius", a càrrec de Jan Grau.

I el divendres, 5 de febrer, a partir de les 9 del vespre, hi haurà el carnestoltes tradicional al voltant del nucli antic, amb cercavila, rua pel Nucli Antic, ballada del Dansot i el ball de l'Arrel i el ball de màscares amb Marsupialis a la plaça de les fonts.

La gran festa continuarà el dissabte, 6 de febrer, amb les rues infantils i d'adults. La rua infantil arrencarà amb animació a dos quarts de 5 de la tarda, davant l'Ajuntament. Finalitzarà a les 6 de la tarda a la plaça de Catalunya, on tot seguit es farà un espectacle d'animació, Reggae per xics, amb The Penguins. Pel que fa al carnestoltes adult, la rua s'ha avançat a 2/4 de 9 del vespre. Un cop feta la rua la festa començarà a davant l'Ajuntament, a 2/4 de 10.