L'exposició "Escoles d'altres mons" torna a Olesa després de 10 anys de la seva inauguració. Es tracta d'un treball del fotoperiodista Kim Manresa, a través de 50 fotografies obtingudes a diferents indrets del món, on aprofundeix en els valors de la solidaritat, la inclusió i la importància de l'educació.

El recorregut per les imatges condueix el visitant, escoles, professors i ciutadania en general, a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l'educació com a eix principal per poder desenvolupar-se davant les injustícies i les desigualtats socials, i l'exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

L'acte de celebració del desè aniversari tindrà lloc a Olesa, avui, a les 7 de la tarda, a la Casa de Cultura, en un acte que també inclourà l'estrena de la projecció audiovisual "Escoles d'Altres Mons". Tot seguit, el comissari de l'exposició, l'escriptor salvadorenc Carlos Ernesto Garcia; Ni Ferreuiro, alumne olesà que fa 10 anys va guanyar el premi de l'exposició, i Ilias Bouharrou, estudiant d'educació infantil, nascut al Marroc, compartiran amb els assistents la seva visió respecte de l'evolució i els contrastos en l'educació.