Punto Blanco va convertir la seva desfilada en una gran producció cinematogràfica. Els models van lluir roba inspirada en els herois coneguts del cinema. Van mostrar jerseis informals i roba interior per a públic eminentment jove, ple de logotips de Batman i Superman. Roba per a un perfil de client urbà que busca sobretot comoditat i informalitat a l'hora de vestir.

La col·lecció s'inspira en l'estètica de la dècada dels anys 70. Sobre la passarel·la s'han vist vestits interminables de viscoses i de sedes amb brodats. També bruses fluides que conviuen amb el punt de jacquards. La firma Sita Murt ha treballat, i de valent, la seva especialitat: el gènere de punt. No han sortit dels colors tradicionals: el blau marí, cru, un toc de negre i vermells intensos.

La col·lecció de la manresana Míriam Ponsa és un homenatge a les primeres dones aviadores. Dones que s'enfrontaven als estereotips de la societat. En les peces predominen els colors grisos, caquis i negre. La funcionalitat de les peces s'aconsegueix a través de formes oversize i peces exteriors que abriguen i protegeixen. Els teixits són de llana i cotó, que donen confort.