L'Ajuntament de Martorell, Fundació Telefònica i Fundació Santa Maria la Real col·laboren per posar en marxa una Llançadora d'Ocupació a la ciutat. Començarà a funcionar al març i estarà adreçada a joves que estiguin a l'atur, amb edats compreses entre els 18 i els 29 anys, si són homes; i fins a 34, en el cas de les dones

L'Ajuntament de Martorell, Fundació Telefònica i Fundació Santa Maria la Real uneixen els seus esforços en la lluita contra la desocupació juvenil, promovent una Llançadora d'Ocupació en la ciutat, que servirà per ajudar 25 joves a l'atur a entrenar-se en una nova recerca de feina en equip, reforçar les seves competències professionals, millorar la seva ocupabilitat i disposar de noves possibilitats d'inserció laboral.

Els candidats no podran sobrepassar els 29 anys si són homes i els 34 si són dones. Els joves que resultin seleccionats es reuniran diversos dies la setmana en els locals cedits per l'Ajuntament. Tindran un coordinador, qui establirà un calendari d'activitats.