Els Moixiganguers comencen temporada amb un calendari menys atapeït d'actuacions, però que qualitativament seran més fortes i exigiran més als integrants de la colla. Els assajos ja comencen.

La primera actuació de l'any serà el 9 d'abril, a Lleida, i la setmana següent els igualadins actuaran a la imponent localitat de Valls. La primera gran cita local serà per l'aniversari de la colla, el diumenge 24 d'abril, i d'entre les actuacions del maig destaquen les de Sant Cugat i Terrassa. El juny seran entre altres llocs al barri de Gràcia de Barcelona, a Sabadell i al municipi de Lecco, agermanat amb Igualada, on els morats actuaran per Sant Joan. Després d'una actuació a Igualada el 2 de juliol, la colla farà vacances tot el mes i reprendrà els assajos a l'agost, amb un viatge a Andorra a principi de mes i la transcendent actuació de Festa Major el diumenge 28.

I el 2016 també és any de concurs. Se celebra el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre a Tarragona, i aquesta cita bianual també marca el calendari del segon tram de temporada de la colla. Els Moixiganguers tenen el repte de superar la tripleta de vuit, que van aconseguir justament al concurs deTarragona.