PIMEC ha ampliat la seva presència territorial amb una nova delegació a la comarca de l'Anoia, en concert a Vilanova del Camí. Amb aquesta, ja són 16 les seus i delegacions de la patronal arreu del territori català. Aquest divendres al matí s'ha signat l'acord entre l'alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanessa González, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, que inclou la cessió d'un espai al Centre d'Innovació Anoia.

La intenció és que PIMEC Anoia desenvolupi accions de suport a les empreses del territori, en àmbits com la formació, el finançament o la internacionalització. També es realitzaran actes i jornades d'interès empresarial i sessions de networking per contribuir al creixement de les empreses de la comarca.

L'alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, ha destacat l'oportunitat que representa per al territori la instal·lació d'una delegació de PIMEC, "una entitat que defensa els interessos i els valors dels emprenedors i els empresaris. L'alcaldessa ha posat de relleu que el Centre d'Innovació Anoia és un espai "ben ubicat, que facilitarà el treball en xarxa amb altres administracions locals i agents econòmics i socials de la comarca".

Al mateix temps, el Centre d'Innovació de Vilanova del Camí també guanya activitat i va completant una oferta que encara pot acollir noves iniciatives.