El conseller d'Empresa i Ocupació, Jordi Baiget, assegura que el Centre de Formació Professional de Martorell (CFPAC) "és un equipament modèlic i que demostra com ha de ser la formació professional en aquest país amb la integració a les aules, amb l'entorn empresarial i amb un reciclatge continuat per als treballadors i les persones en situació d'atur".

El centre, situat en uns terrenys cedits per l'Ajuntament de Martorell, té una ubicació estratègica atesa la seva proximitat a la indústria del motor Seat i al parc d'empreses instal·lat al seu voltant. "Martorell s'està convertint en el pol del sector de l'automoció de tot el sud d'Europa, concentrant grans empreses i centres de formació del sector", va assegurar ahir després de la seva visita. Va veure les instal·lacions acompanyat de l'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, el primer tinent d'alcalde, Adolf Bargués, i la directora del centre, Maria Teresa Casanovas. Baiget va destacar el potencial de Martorell com a capital de l'automoció del sud d'Europa.

El conseller va visitar les instal·lacions del centre inaugurat gairebé fa un any amb la necessitat d'oferir formació exclusivament del sector de l'automoció. L'equipament està adscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i impulsa un nou model de formació professional integrada per al sector de l'automoció.