L'Ajuntament de Castellví de Rosanes ha dut a terme diferents actuacions de millora a les zones de lleure i al bosc de l'entorn del nucli urbà. Concretament, s'han posat dues taules de pícnic i una paperera de fusta al parc situat a l'àmbit de Matamoros i, a més, s'ha fet una actuació per prevenir l'accés motoritzat a la zona de bosc.

Les taules de pícnic i la paperera de fusta formen part del lot adquirit ara fa unes setmanes per millorar diferents zones de lleure del terme. Les dues primeres taules, juntament amb una paperera, es van instal·lar al Jardí del Pont (Can Sunyer) i, a part de les dues taules i la paperera ara instal·lades a l'àmbit de Matamoros, quedarà pendent de posar-se una cinquena taula, que s'ubicarà a la zona de lleure Doctora Boada del Taió. El cost total d'aquestes millores ha estat de 1.306,80 euros.

L'altra actuació que s'ha dut a terme els darrers dies ha estat la instal·lació d'una cadena per evitar l'accés motoritzat al bosc des de la plaça del Roure. En aquest espai ja hi ha un senyal que avisa de la prohibició d'accedir a l'àmbit forestal amb vehicles de motor, i ara s'ha reforçat amb aquesta cadena.