L'Automercat d'Igualada, que es va celebrar aquest cap de setmana al recinte de Cal Carner, va tancar portes amb la venda signada de 78 cotxes, 21 vehicles més que l'any passat, cosa que suposa un increment del 37%. La fira de l'outlet del cotxe de segona mà i quilòmetre zero va aconseguir així un rècord de vendes, ja que, en els darrers anys, la xifra es mantenia al voltant de les 50 unitats. A més, aquest nombre podria augmentar els propers dies, quan es materialitzin els contactes que es van fer durant les dues jornades.

Pel que fa a les visites, segons Fira d'Igualada, organitzadora del certamen, les xifres també van augmentar, i l'Automercat va cridar l'atenció de més de 3.100 persones, uns centenars més que a l'edició anterior. Els organitzadors atribueixen l'èxit del certamen als "primers símptomes de reactivació econòmica, les atractives ofertes i la campanya de comunicació per part de Fira d'Igualada". En aquest sentit, el president de Fira d'Igualada, Joan Domènech, explica que, "aprofitant la conjuntura econòmica de recuperació, hem apostat per fer un gran esforç comunicatiu del saló, una estratègia que ens ha ajudat a obtenir aquests bons resultats".

D'altra banda, el saló d'enguany va incloure un increment de vehicles exposats; concretament, s'hi podien trobar 324 cotxes, 24 més que l'any passat. Segons Fira d'Igualada, els visitants van agrair trobar aquesta àmplia oferta de vehicles, i destacaven l'oportunitat que suposa per a ells trobar en un únic espai tota l'oferta plegada, ja que els permet estalviar-se l'itinerari pels diferents centres de venda de vehicles.

Quant als diferents perfils del visitant de la fira, hi va haver "persones amb la decisió presa de comprar un vehicle, persones del sector o aficionades al motor, i visitants que passegen sense la voluntat de compra però amb interès per conèixer les ofertes". Així, segons l'organització, els quinze expositors, tots de la comarca, han pogut constatar que aquesta fira acull gent majoritàriament de la comarca de l'Anoia, però també del Baix Llobregat, el Bages i la Segarra, entre d'altres.

Com en les edicions anteriors, l'organització ha sortejat un val de descompte de 1.000 euros entre totes les persones compradores d'un cotxe durant la fira. Enguany, l'afortunat va ser Jaume Pujabet, que va comprar un Hyundai i-20 al concessionari Anoia Motor Hyundai. L'Automercat està organitzat per Fira d'Igualada i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada.