La senadora de Junts pel Sí, la sallentina Mirella Cortès, s'ha reunit aquesta setmana amb l'alcalde de Calaf, Jordi Badia, per tal de recollir diversos temes pendents del consistori que tenen relació directa amb el govern central i intentar-los desencallar.

Acompanyada per la diputada al Parlament de Catalunya Alba Vergès, un dels temes centrals que van tractar va ser l'anàlisi dels diferents passos que cal que segueixi el consistori per tal de poder recuperar la propietat de l'edifici i el solar on s'ubica l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, com ja han pogut aconseguir altres municipis de la Catalunya Central. L'objectiu que té aquest Ajuntament, segons va explicar Jordi Badia, és destinar aquest espai a un equipament rellevant per a la vila, com pot ser una biblioteca.

La senadora Mirella Cortès va oferir assessorament i ajuda perquè l'objectiu pugui arribar a bon port. Un altre dels temes tractats va ser la reclamació que fa el ministeri de Foment a l'Ajuntament de Calaf per les obres del Castell, que ascendeix a un valor de 261.151,25 euros.

Durant la visita, Mirella Cortès va signar el Llibre d'Honor de l'Ajuntament. També ho va fer la diputada Alba Vergés, del grup parlamentari Junts pel Sí.