L'Ajuntament de la Torre de Claramunt ha celebrat les primeres sessions de participació ciutadana per tal d'elaborar el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Les dues primeres trobades van tenir una participació dels veïns notable, que van poder compartir els seus dubtes i inquietuds amb l'alcalde, l'equip de govern i els tècnics.

A banda de les trobades amb els veïns, també es preveuen consultes a entitats, entre altres accions que tindran lloc al llarg del procés de redacció del nou planejament general, que es calcula que pot durar entre un o dos anys. L'alcalde, Jaume Riba, ha explicat que "amb la participació dels ciutadans volem aconseguir un POUM fidel a la nostra realitat, que respongui a les necessitats de tots els veïns i veïnes", i afegeix que "tenim la voluntat que aquest sigui un planejament fruit del debat, el consens i la participació de tots".

En el ple del 27 de gener passat, l'Ajuntament de la Torre de Claramunt va aprovar amb una àmplia majoria els documents de l'Avanç del POUM, que ara es completarà amb la participació ciutadana. Tota la documentació es pot consultar al web municipal.