Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Piera, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública a l'haver venut droga en el bar que regentava.

Els fets es van produir el passat dia 23 de març, quan agents de la policia catalana van fer una inspecció en un bar de Piera, després que fossin alertats que al seu interior hi havia consum i venda de substàncies estupefaents. Quan els agents van arribar al local, aquest es trobava obert al públic i amb diverses persones al seu interior.

Mentrestant, a la terrassa de l'establiment hi van trobar el propietari i un client al seu costat fumant substàncies estupefaents. Per aquest motiu, els mossos van denunciar el client per consumir drogues i l'amo del bar per tolerar-ne el consum. Després d'això, els membres del cos policial van inspeccionar l'interior del local.

Durant l'escorcoll van trobar, en dues caixes enregistradores, 15 embolcalls de cocaïna, 1 peça de haixix i 275 euros fraccionats en diversos tipus de bitllets. Juntament amb els diners i les substàncies estupefaents van trobar un full amb anotacions que, presumptament, estaven relacionades amb la venda de la droga. El registre va acabar amb la detenció del propietari del bar com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

El detingut va passar el dia 24 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.