Òdena surt a cantar caramelles aquest cap de setmana, dissabte, 2 d'abril, a la tarda i diumenge, 3 d'abril, al matí. Les cançons de Pasqua, com van fer la majoria de grups caramellaires el cap de setmana passat, es podran sentir en diferents indrets del municipi. Com a novetat, aquest any els caramellaires es traslladaran amb un trenet que cedeix l'empresa Sunset Carpes.

El recorregut previst per a dissabte començarà a les de la tarda a Can Viadiu i després el grup passarà per Can Magí de Viladés, Can Brunet, Cal Enric, Les Casetes d'en Mussons i Can Grimau. El final de la jornada serà al nucli de l'Espelt, aproximadament a les 3/4 de 8 del vespre.

El recorregut de diumenge començarà al raval d'Aguilera, després es passarà per Sant Bernabé, on l'Ajuntament ofereix l'esmorzar. Al migdia és previst que s'actuï al barri Sant Pere, a 1/4 d'1 es cantarà a l'església de Sant Pere Apòstol, on a aquesta hora se celebra l'eucaristia, i a 2/4 d'1 es cantarà al parc de la Font. Després de la missa les actuacions es faran a la plaça Major i és previst que a 3/4 de 2 els caramellaires, com cada any, finalitzin les actuacions al carrer de la Guixera.