L'Ajuntament de Vilanova del Camí ha obert una nova convocatòria de subvencions adreçades a les entitats esportives del municipi. Enguany, la regidoria d'Esports destinarà una partida de prop de 20.000 euros per ajudar les entitats federades, escoles esportives i l'esport escolar a promocionar i organitzar activitats físiques i esportives amb finalitats lúdiques, formatives o socials.

Les entitats que vulguin demanar aquestes subvencions hauran de constar al registre d'entitats municipal i presentar un projecte d'actuacions per al 2016 adjunt a la sol·licitud. Una comissió de valoració elevarà una proposta per a la concessió que s'haurà de ratificar des de l'Alcaldia i es notificarà als interessats en el termini màxim de tres mesos a comptar des de la data de finalització de presentació de sol·licituds. Els beneficiaris d'aquestes ajudes estan obligats a presentar una justificació i memòria abans del 30 de desembre.

Les bases de la convocatòria de subvencions es poden consultar al web www.vilanovadelcami.cat/esports. La data límit per presentar la documentació signada i segellada al servei d'esports és a les 15 hores del proper dia 29 d'abril.