L'Ajuntament de Prats de Rei ha emès un comunicat en el qual informa dels problemes de telefonia que experimenta el municipi des del passat dia 1 d'abril, a causa d'un robatori. En el text, adreçat al veïnat, el consistori també informa de les gestions fetes fins ara i de l'estat en què es troben.

El text íntegre del comunicat:

'Comunicat oficial sobre l'averia en el servei de telefonia fixa i ADSL

Des del passat divendres dia 1 d'abril, la totalitat del nostre municipi està afectada per una averia general en els serveis de telefonia fixa i ADSL a causa d'un robatori de cablejat telefònic.

El mateix divendres, desenes de veïns i veïnes van notificar la incidència a l'empresa Telefónica i també des del propi Ajuntament. Des d'aquí volem traslladar la nostra indignació per l'escassa informació que facilita la companyia sobre les previsions que tenen per la resolució de la problemàtica de caràcter general.

Aquest dilluns vàrem poder establir contacte amb la Direcció Regional de la companyia la qual ens informava que el servei podia quedar restablert dilluns al vespre. Al veure que no era així, vàrem tornar a parlar amb una persona responsable, la qual informava que el robatori va ser de 800 metres de cable i que avui havia d'arribar un tràiler amb aquest cable per tal de procedir a la seva instal·lació.

Com podeu veure, des de fonts de la mateixa companyia, hi ha contradiccions en les versions i previsions per tal de resoldre aquesta incidència. Estem indignats per aquest fet i sobretot, molt preocupats. El perjudici és general, en els particulars, empreses i cal tenir en compte que tenim un total de 17 usuaris que utilitzen el servei de Teleassistència, el qual està fora de servei des del passat divendres. Moltes d'aquestes persones viuen soles i aquest servei, és molt important en cas de tenir qualsevol problema de salut i que pugui haver-hi un avís ràpid als serveis d'assistència mèdica.

Lamentem no poder donar una previsió de resolució de la problemàtica a dia d'avui, però si que us garantim que seguirem de prop el tema i anirem informant de qualsevol novetat que tinguem al respecte.'