Els socialistes d'Igualada rejoveneixen la direcció del partit a la ciutat

15.04.2016 | 07:38
Quim Roca, nou cap dels socialistes a Igualada

L'Agrupació Local dels Socialistes d'Igualada ha renovat la seva direcció "per fer un relleu generacional al capdavant del partit" amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2019. D'aquesta manera s'ha creat un grup de treball en el qual la mitjana d'edat dels seus membres és d'uns 30 anys, hi ha paritat entre homes i dones i en formen part tant militants socialistes com persones independents que s'han sumat al projecte. El nou cap de la formació és Quim Roca.
Socialistes ha escollit Quim Roca com a primer secretari i Clara Casares com a secretària d'organització. Roca, de 28 anys, és economista i va ser regidor de l'Ajuntament el darrer mandat i membre de la llista municipal de l'any passat, i Casares, de 21 anys, és estudiant de Dret i també formava part de la candidatura de les municipals passades.
"El grup de treball no es vol centrar en les cares ni en els noms, sinó que principalment el que prioritzarà ara és una tasca per oferir un projecte d'esquerres, progressista i socialista per Igualada, tot ubicant la formació en el centreesquerra igualadí amb vocació majoritària i de govern", destaca el grup en una nota que va distribuir ahir.
Alhora, es vol que sigui un projecte "obert i permeable" i "amb un esperit inconformista i amb ganes de proposar un futur millor per a la ciutat". Totes les persones que formen part d'aquest grup de treball s'han compromès, segons expliquen en el seu comunicat, a repensar i posar al dia el projecte socialista perquè esdevingui l'eina de canvi i alternativa que la ciutat necessita de cara a les eleccions de l'any 2019. En aquest sentit, els Socialistes encaren tres anys carregats d'energia renovada amb la voluntat d'incorporar noves persones i mantenir veterans que els poden aportar l'experiència en l'àmbit municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema