Part d'un tràiler articulat va bolcar ahir a primera hora de la tarda a l'autovia A-2, a l'alçada del terme municipal de Jorba, i es haver de tallar un dels carrils perquè els Bombers poguessin retirar-lo. El vehicle de gran tonatge, a més, transportava turismes, set dels quals van caure a la via. Tot i la situació aparatosa, no es va haver de lamentar cap ferit.

Els fets van tenir lloc en el punt quilomètric 542, a un quart de 4 de la tarda, quan, per causes que es desconeixen, la part del darrere del tràiler articulat va bolcar en el carril de la dreta, per on circulen els cotxes que van en sentit Barcelona. De fet, els Mossos d'Esquadra van haver de tallar aquest carril perquè els Bombers poguessin portar a terme les tasques per retirar el vehicle. Sobre l'asfalt van caure quatre turismes que el camió portava al darrera -i que va bolcar- i tres cotxes de la part del davant. El conductor va sortir il·lès, i cap més vehicle s'hi va veure implicat, segons informen els Bombers de la Generalitat. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres vehicles dels Bombers.

El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que no hi havia hagut retencions i que els vehicles circulaven pels altres carrils sense que s'hi registressin cues. El tràiler va arrencar un dels fanals de l'autovia A-2 arran del moviment brusc que va fer el vehicle quan la part del darrere va bolcar. Segons el SCT, el tràiler va quedar entravessat a l'accés d'una gasolinera.