FiraAnoia d'Igualada ocuparà 40.000 m2 en l'edició de final de maig

El certamen de la capital de l'Anoia s'avança unes setmanes per buscar el moment comercial oportú

21.04.2016 | 07:24
Joan Domènech, president de la Fira, i la tinent d´alcalde Àngels Chacón, ahir, en la presentació del certamen

El certamen multisectorial FirAnoia celebrarà els dies 27, 28 i 29 de maig la seva 63a edició. La setmana següent de la de Manresa. En total, la fira ocuparà 40.000 metres quadrats del centre d'Igualada i, per primer cop, omplirà tot el passeig Verdaguer. Just un mes abans de tancar les inscripcions, ja hi ha 90 expositors apuntats i l'organització calcula que s'arribarà als 220. Segons ha explicat el president de Fira d'Igualada, Joan Domènech, enguany es potenciaran les activitats gastronòmiques, amb l'ampliació del TastAnoia i l'organització, per primer cop, de la Mostra de Formatges de Catalunya. Domènech considera un encert la decisió que es va prendre fa quatre anys de traslladar la fira al carrer. També considera positiu haver-la passat del setembre a la primavera, tot i que creu que "cal acabar d'ajustar les dates".
FirAnoia avança unes setmanes els dies respecte de l'edició anterior i se celebrarà l'últim cap de setmana de maig. Així ho ha anunciat aquest dilluns el president de Fira d'Igualada, Joan Domènech, qui ha apuntat que la decisió de traslladar la fira del mes de setembre a la primavera ha estat "un encert", tot i que ha admès que cal acabar d'afinar les dates exactes per no coincidir amb altres fires que es fan a les comarques veïnes. En total, la 63a edició de FirAnoia ocuparà un espai de 40.000 metres quadrats i es calcula que 220 negocis tindran el seu aparador al centre de la ciutat.
Domènech s'ha mostrat satisfet amb el ritme de reserves dels expositors i ha explicat que molts dels negocis "demanen espais més grans que els altres anys", fet que, segons el president de Fira d'Igualada, "demostra que la situació està millorant". Així doncs, els expositors ocuparan el passeig Verdaguer de cap a cap, ja sigui els empresarials com els artesans. D'altra banda, a la plaça de Cal Font s'hi ubicarà el sector de l'automoció, mentre que a la Rambla de Sant Isidre hi haurà el TastAnoia, que enguany ocuparà un espai més gran i s'hi instal·larà una vela per fer-hi activitats de pagament, com ara un tast de vi i música a càrrec del periodista Marcel Gorgori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema