La històrica Elèctrica Dharma dels germans Fortuny s'acomiadarà dels escenaris amb un concert al festival Anòlia d'Igualada, acompanyada per un altre grup històric del nostre país, Comediants. El certamen, que se celebrarà del 9 al 24 de juliol, tindrà la participació d'una tretzena d'artistes de l'escena catalana i inclourà dos cicles complementaris.

El concert de comiat tindrà lloc el proper 9 de juliol. Els actuals components de la Dharma estaran acompanyats pel grup de teatre Comediants, i tancaran la gira de celebració dels seus 40 anys de trajectòria.

Enguany, el cartell del festival igualadí tindrà tres línies artístiques (rock, fusió i pop) i inclourà dos cicles complementaris, l'Anòlia a la Fàbrica i l'Anòlia Xics. Els concerts centrals tindran lloc als Jardins de La Sala entre els dies 21 i 24 de juliol. És previst que el grup Enderrock doni a conèixer el gruix de la programació la setmana que ve.

L'Elèctrica Dharma ha fet aquest 2015 una gira puntual dedicada a celebrar els quaranta anys de la publicació del seu primer disc, titulat Diumenge.

Segon i últim comiat

El grup es va acomiadar dels escenaris l'any 2011 en un concert al Palau de la Música, on va recordar el llegat del primer compositor de la companyia, Esteve Fortuny. Ara, la banda s'acomiadarà definitivament dels escenaris i tancarà la gira dels 40 anys amb un espectacle únic a Igualada.