La 27a Fira del Sant Crist de Piera va aconseguir en la seva primera jornada, celebrada ahir, assolir l'objectiu que s'havia fixat: millorar les xifres de visitants dels anys anteriors. El bon temps que va fer durant una part important del dia i el fet que la inauguració de la mostra coincidís amb la diada de Sant Jordi van ajudar que aquest primer dia fos un èxit.

Amb un format que combina una fira multisectorial i un aparador per a les entitats i associacions de Piera, la Fira del Sant Crist ha augmentat aquest any el nombre d'expositors; si en l'edició del 2015 n'hi va haver uns 140, enguany n'ha atret 180.

Com sempre, la diversitat és el que més caracteritza la trobada a Piera. A part d'associacions culturals, esportives o partits polítics, en l'àmbit estrictament comercial es poden trobar des d'iniciatives empresarials relacionades amb els productes agrícoles de proximitat i propostes dels petits comerços de la vila, fins a iniciatives industrials relacionades amb diferents sectors.

Dins de la mateixa fira, van destacar també un espai destinat a l'automoció i la fira medieval, que enguany també ha incrementat de forma considerable el nombre de parades. Segons va explicar ahir el primer tinent d'alcalde, Josep Llopart, aquest augment és degut a "la gran quantitat de gent que visita la fira".

La fira celebrarà avui la seva segona jornada. La setmana vinent, Piera es prepararà per viure les festes del Sant Crist, que tenen un caràcter més lúdic i que culminaran un mes d'abril ple d'activitats a la vila. "La Fira del Sant Crist és un referent a la comarca", va afirmar ahir Llopart en declaracions a la premsa.