Aquest dilluns s'activa la regulació per fotomultes de l'accés al lateral nord del passeig de les Cabres d'Igualada. Es tracta de posar límits a un ús abusiu que s'havia arribat a fer d'un petit pas, el passeig de les Cabres, que dóna accés al nucli antic.

El control es durà a terme mitjançant càmera fotogràfica, que s'ha situat recentment en aquest punt, juntament amb la senyalització que adverteix de la prohibició d'accedir-hi, exceptuant-ne els veïns i vehicles autoritzats.

La càmera funciona en fase de proves des de fa algunes setmanes, paral·lelament al període en què els residents han pogut comunicar les matrícules dels seus vehicles a l'Ajuntament perquè puguin accedir a la zona sense ser multats. A partir d'ara, es començaran a aplicar sancions a aquells que hi accedeixin sense autorització.

El departament municipal de Mobilitat de l'Ajuntament d'Igualada ha decidit aplicar aquesta mesura perquè, tot i que hi havia senyals que hi prohibien l'accés, el pas i l'aparcament indegut de cotxes era freqüent.

El trànsit generava molèsties i degradava el terra de llambordes, indicat per a un espai que sigui majoritàriament per als vianants més que no pas per al trànsit de vehicles.

El sistema amb fotomultes s'aplica a diverses ciutats per restringir zones concretes de circulació rodada, com per exemple és el cas de la plaça Major, la de l'Ajuntament de Manresa.