Dos igualadins guanyen la lliga universitària de debats i oratòria dels Països Catalans

Els joves formaven part de l´equip de la UPF. Prat també va rebre el premi de millor orador universitari

02.05.2016 | 12:43
Els igualadins amb el seu equip després de recollir el guardó
Els igualadins amb el seu equip després de recollir el guardó

Els igualadins David Prat i Núria Vicens han tornat de València com els millors oradors universitaris dels Països Catalans. No només ha format el millor equip, sino que David Prat ha estat distingit com a millor orador també a títol individual. València va acollir fins dissabte de la setmana passada la celebració de la lliga universitària de debats i oratòria de la Xarxa Vives, competició en la que hi van participar 14 universitats dels Països Catalans.

L´objectiu de la lliga, que celebrava la dotzena edició, era que els diferents equips debatessin entre ells al voltant d´un tema d´actualitat, concretament sobre si "cal tenir uns mínims coneixements polítics per tenir dret a vot". Les diferents universitats representades, d´arreu dels Països Catalans, havien de competir entre elles per defensar la postura (a favor o en contra) que se´ls hi assignava just abans de començar cada debat.

Els igualadins David Prat i Núria Vicens formaven part de l´equip de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, que estava integrat també per Marcel Birulés (capità), Laia Climent, Ariadna Romans i Oriol Bosch. Després de passar imbatuts la fase classificatòria, van arribar a les semifinals i posteriorment a la final, que van guanyar.

La UPF va ser proclamada com a guanyadora de la lliga de debats i es va endur el primer premi, dotat amb 2500€. A més a més, d´entre tots els participants de la lliga, el jurat va escollir l´igualadí David Prat com a millor orador de la competició, premiant-lo amb 300 euros més.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema