Les obres del Casal de la Gent Gran s'han reprès després d'algunes setmanes d'inactivitat. L'alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, ha explicat que les obres es van parar després que sorgissin problemes en l'estructura de l'edifici que exigien actuacions que no eren previstes en principi. Les desavinences entre la direcció facultativa de l'obra i l'empresa adjudicatària van obligar a parar les obres fins que les negociacions entre les parts arribessin a bon port, segons ha explicat la mateixa alcaldessa.

Ara, l'objectiu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Vilanvoa és que la darrera fase de les obres de remodelació del Casal de la Gent Gran es pugui completar sense més imprevistos. González, creu que les obres podrien enllestir-se abans de l'agost. Adverteix que es tracta d'un projecte complex, però confia que no hi haurà nous entrebancs. La regidora d'Obres i Urbanisme, Rosi Grados, j havia avançat a l'Associació de Pensionistes els problemes que trobava l'Ajuntament amb la constructora. Els avis són, diu Vanesa González, "els primers perjudicats i era necessari", assegura.

Pel que fa a la manca de claror que els avis han denunciat des que van començar les obres, Vanesa González assegura que la percepció els canviarà quan s'acabi aquesta fase. Les parets de la planta baixa, segons explica, "seran de vidre i hi haurà llum suficient".