L'Associació de Comerciants Masquefa Comerç i l'Ajuntament d'aquest municipi han creat la primera Primavera Shopping, una jornada, la de demà, en la qual el comerç i el sector de la restauració volen captar el protagonisme. És la primera edició de la proposta comercial i s'inclou dins el programa de les festes de Sant Isidre.

Els elements d'atracció han de ser tant la promoció de preus que facin els establiments per atraure clients com les actuacions i accions que s'han previst. La més significativa seran els 10 racons o places que tindran una especial ornamentació floral, i que han d'esdevenir els punts d'atracció a l'entorn dels carrers comercials. "Seran espais decorats amb flors i diversos elements que permetran experimentar un recorregut en què els sentits de la vista i l'olfacte s'aguditzaran en descobrir aquests racons primaverals", segons els organitzadors. Els comerços i la restauració local, decorats de primavera, estaran oberts des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre.

Tant al matí com a la tarda hi haurà contínues activitats per engrescar grans i petits a sortir al carrer: caramelles, exposicions de diferents artistes locals, inflables, ofrena floral a sant Isidre, contacontes, concerts, xocolatada i actuacions musicals en directe. I en el recorregut hi apareixeran personatges populars figurat, com la Peppa Pig, l'Elsa de Frozen i el Chase de Patrulla Canina.