Diumenge , sobre les 20:20 hores, la policia local d´Olesa de Montserrat va detenir un home com a presumpte autor de la crema d´un contenidor de rebuig d´escombreries domiciliàries.

El fets van succeir quant diversos veïns van alertar a la policia informant que un contenidor estava cremant a la plaça Weingarten Baden.

Camí del lloc del sinistre, els agents van observar a un individu del qual es tenia sospites d´anteriors cremes de contenidors i que havia tingut un incident amb anterioritat amb agents del mateix cos.

Un testimoni va poder observar a un home llençant un objecte encès a dintre del contenidor i quan va facilitar la seva descripció corresponia completament amb la de la persona que es tenia sospites i que una dotació policial identificava, motiu pel qual va ser detinguda en relació als fets.

Gràcies a la col€laboració ciutadana el contenidor no va cremar completament per la ràpida intervenció dels veïns. Una vegada realitzades les diligències escaients, el detingut va ser traslladat a la comissaria de Mossos d´Esquadra a l´espera de passar a disposició judicial.