L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha alertat la gent gran de la població que s'ha detectat un grup organitzat que es dedica a intentar estafar persones d'avançada edat fent-se passar per treballadors del Servei de Teleassistència. Amb aquests arguments aconsegueixen accedir a les llars de les persones grans i demanar una quantitat econòmica per una revisió fictícia de l'aparell.

Aquests dies s'han detectat intents d'estafes a persones usuàries del Servei Local de Teleassistència, que l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat presta en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

El Servei Local de Teleassistència col·labora amb els Mossos d'Esquadra i immediatament s'ha activat el protocol d'intent d'estafa, tant a Olesa de Montserrat com en poblacions veïnes, per efectuar una vigilància i seguiment en profunditat.

La gent gran ha de saber que els professionals del servei sempre van acreditats; i que per rebre el servei, excepte en el cas d'emergència, es truca prèviament, per recordar l'hora i el dia en què es farà la visita.