La colla castellera Moixiganguers d'Igualada ha organitzat, per aquest proper divendres al vespre, un assaig obert al públic per tal de començar a preparar castells de nou pisos. La cita és a les 21.45h a la rambla de Sant Isidre de la capital de l'Anoia.

Els castellers s'han posat com a repte per als propers mesos conquerir els castells de nou, un objectiu ambiciós, a mig-llarg termini i a l’abast de poques colles. Tot i així, els progressos assolits per la colla en els darrers temps han sigut clau per tal de prendre la determinació d'intentar aixecar aquest tipus de construccions.

En l'assaig d'aquest divendres els Moixiganguers prepararan l’actuació d’aquest diumenge a Terrassa i assajaran tots els castells de vuit, a banda de fer proves de pinya i folre de castells de nou pisos. Tothom qui ho vulgui hi podrà tenir un lloc i podrà conèixer de primera mà el funcionament d’aquestes estructures i d’una colla castellera en general.

Diumenge, actuació a Terrassa

La propera actuació dels Moixiganguers serà aquest diumenge a Terrassa, en motiu de la Festa Major del barri de Ca n’Aurell; actuaran a les 12 h a la plaça del Progrés, al costat dels Castellers de Terrassa i dels de Badalona.

L’autobús per desplaçar-se fins a la diada egarenca sortirà a les 10.15 h des de la plaça de la Bàscula i és obert al públic.