El ball de vetlla va tancar la primera edició de la Setmana de la Gent Gran de Calaf. Una proposta que ha nascut amb la voluntat de fer créixer la festa que se celebrava anualment per homenatjar la gent gran del municipi. S'ha canviat el format i s'ha dut a terme un reguitzell d'activitats dirigides a totes les persones del poble més grans de 65 anys.

Les propostes del cap de setmana han estat les que han tingut més participació: divendres amb el concert d'havaneres amb el grup L'Espingari, dissabte amb el sopar popular i el teatre, i diumenge amb la missa, el concert de la coral Ressons i el ball.

Justament, durant el concert d'havaneres és quan es va viure un dels moments més emotius de la setmana amb l'homenatge al poeta calafí Josep Vilaseca, el Segarrenc. Just abans de la mitja part del concert, la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Calaf, Montserrat Isern, va dedicar unes paraules a Vilaseca per agrair-li la seva col·laboració desinteressada, durant molts anys, en les publicacions del poble de Calaf.