Un total de 38 dissenyadors i marques, entre els quals hi ha el català Antonio Miró, seran a la passarel·la de Barcelona Fashion 080. Miró torna a la proposta de Barcelona després de vuit anys sense desfilar-hi. Miró serà la novetat de la proposta d'enguany, però a Barcelona hi tornaran també les empreses igualadines que no volen perdre l'oportunitat de situar-se entre la moda més in. Dissenyadors i marques presenten les seves col·leccions de la temporada primavera-estiu 2017.

El certamen se celebrarà del 27 de juny a l'1 de juliol a la seu de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), a l'Anella Olímpica de Montjuïc, i des de l'organització s'ha destacat que s'ha escollit aquest lloc perquè l'espai reflecteix els valors formatius i de cultura de l'esport, afins a la capital catalana. També s'ha triat per una qüestió de capacitat per allotjar gent.

També han remarcat que en aquesta edició es vol promoure un perfil més lúdic i festiu de la moda, a més d'obrir la cultura i el món del disseny a la ciutat i al públic en general.

En la divuitena edició del certamen, la passarel·la del 080 Barcelona Fashion acollirà les col·leccions d'Antonio Miró; BCN Brand; Blame Label; Bóboli; Brain & beast; Carlotaoms; Celia Vela; CND by Còndor; Com un peix a l'aigua; Custo Barcelona; Edgar Carrascal; Eline van Ree; Escorpion Studio Barcelona i Guillermina Baeza.

També hi seran Josep Abril; Justícia Ruano; Krizia Robustella; Lebor Gabala; Lloa by Lídia Aguilera; Lola Casademunt; Lyle & Scott; Miquel Suay; la manresana Míriam Ponsa; Naulover; Oscarleon; Pau Esteve; Xarxa Point; Rita Row; Samuel Alarcon; Ssic and Paul; TCN; Torras; Txell Miras; Wom & Now; Xavi Graus, Yerse i les igualadines Punto Blanco i Sita Murt.