El comerç d'Igualada sorteja 3.000 euros en compres a la ciutat

01.06.2016 | 00:00
Presentació de la campanya d´atracció comercial, ahir

Un total de 374 establiments comercials de la capital de l'Anoia participaran en la campanya "Creiem en Igualada", una iniciativa de Banc Sabadell, que té el suport de l'Ajuntament d'Igualada i d'Igualada Comerç. A partir d'avui, s'inicia un mes de campanya per impulsar el trànsit de clients cap a les botigues i els punts de venda del municipi, així com fomentar el consum.
Els establiments adherits a la promoció "Creiem en Igualada" podran oferir a la seva clientela la participació en un sorteig, el premi del qual serà una targeta regal de Banc Sabadell de 3.000 euros per bescanviar en un sol dia en qualsevol establiment d'Igualada. El banc instal·larà unes urnes als comerços perquè els clients hi puguin dipositar les butlletes. El sorteig tindrà lloc durant el mes de juliol. L'entitat bancària també premiarà amb 1.000 euros tots els punts de venda participants en la campanya per mitjà d'un altre sorteig que se celebrarà en la mateixa data.
El director de zona de Banc Sabadell, Lluís Garriga, diu que l'objectiu de la campanya és ajudar el comerç. I assegura que la tria és deguda al fet que "la ciutat és un territori clau per al banc i perquè volem aportar més al municipi".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema