Les botigues efímeres del Rec ja s'omplen des del primer dia de l'estrena

02.06.2016 | 00:00
Una de les botigues del Rec

L'edició d'estiu del Rec Experimental Stores d'Igualada es va iniciar ahir amb una altíssima assistència i un bon ritme de venda a bona part de les botigues efímeres instal·lades. També els llocs de menjar van rebre molts clients. És la 14a edició del Rec.0 Experimental Stores, que es convoca cada any en dues propostes, d'estiu i d'hivern.
Asseguraven anit els organitzadors del certamen que "les compres salvatges han envaït el barri industrial d'Igualada amb una gran afluència de visitants" ja des del primer dia. El Rec Experimental Stores és obert fins dissabte, de 10 del matí a 10 de la nit. En el primer dia d'obrir portes, Igualada havia rebut visitants de molts indrets diferents de Catalunya. Demà i dissabte s'espera que siguin, si el temps acompanya, els dies de més concentració de visitants i vendes.
Des de primera hora d'ahir, els visitants van passejar per un Rec que té 51 pop up stores de moda, escenaris amb música en directe i 40 food trucks. La proposta de botigues s'ha renovat amb la inclusió d'una desena de marques noves i la presència de les grans cases igualadines i d'alguna fixa, com la manresana Míriam Ponsa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema