El Rec.0, festival de moda, música i menjar de carrer d'Igualada, tanca avui la 13ena edició. Els descomptes i promocions de les millors marques seran els protagonistes avui de 10h a 22h, i els carrers de l'emblemàtic barri del Rec esperen milers de visitants d'arreu de Catalunya.

Entre els punts forts d'aquesta edició hi ha algunes modificacions al circuit i la distribució d'espais que assegura poder passejar pels diferents ambients en un ambient distès i relaxat, sense grans aglomeracions. A més, l'aposta pel menjar de carrer amb 40 caravanes amb una estètica molt cuidada i una oferta de menjar assequible i d'alta qualitat.

Al matí, les botigues eren plenes, així com els carrers i els espais de descans. Malgrat que han caigut quatre gotes al migdia, el festival preveu continuar fins les deu de la nit amb total normalitat.

Com és habitual, el Rec.0 també ofereix tallers i activitats gratuïtes als diversos patis i escenaris del barri. Avui, a l'espai RecKids, dedicats a la roba infantil, hi haurà tallers per als més petits amb InQuiet, Kampi ki pugui, Get Growing i a LittleLia al RecKIDS. També es fa un taller de trenes romàntiques a la pop up store de Susi Sweet Dress. Pel que fa a la música, hi haurà sessions de DJ durant tot el dia i concerts de The Zephyr Bones, Dani Díaz, Kyne, Extraperlo, Edna Sey i El Último Vecino.