Un incendi que es va declarar aquest dimarts a la nit en un pis de Capellades va causar una intoxicació lleu per inhalació de fum a dues dones, de 51 i 17 anys, i va obligar els cossos d'emergències a desallotjar tot l'immoble, segons van informar ahir els Bombers de la Generalitat.

La dona de 51 anys intoxicada pel fum és la inquilina del pis afectat, mentre que la jove de 17 anys és veïna de l'immoble, segons van explicar les mateixes fonts. Totes dues van ser traslladades a l'hospital comarcal d'Igualada.

El foc es va declarar a un quart i mig de deu de la nit a la cuina del primer pis del carrer Joan Castells número 22, de Capellades. Com a conseqüència, tot el pis i el passadís de l'escala van quedar afectats pel fum de l'incendi.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís de la Policia Local de Capellades, que va evacuar els veïns de l'immoble preventivament.

Set dotacions dels Bombers van anar al lloc dels fets per extingir el foc, que va quedar controlat poc abans de tres quarts de deu de la nit i extingit totalment cap a les deu. Els veïns desallotjats van poder tornar a casa seva.