L´Ajuntament d´Igualda obre, entre el 13 de juny i el 15 de juliol, el termini per a sol·licitar ajuts per al pagament de la matrícula universitari. Els requisits per a obtenir-los es poden trobar a la pàgina web tramits.igualada.cat.

És necessari que el sol·licitant i la seva unitat familiar estiguin empadronats en la ciutat des de sis mesos abans, que sigui estudiant de primer o segon cicle en una universitat amb seu a Catalunya i que estigui matriculat d´un mínim de 48 crèdits, exclosos els crèdits dels quals ja ha estat matriculat i els estudis de postgrau, màster i doctorat.

També ha de tenir acreditat per l´Agència de Gestió d´Estudis Universitaris el tram de renda familiar entre 1 i 5 inclosos, en el curs 2015/2016.

En funció d´aquest barem, es concediran ajuts màxims de 400 euros per a persones amb renda familiar en els trams 1 i 2, de 300 euros per als acreditats en els trams 3 i 4 i de 200 euros per a les persones del tram 5.

El consistori preveu destinar aquest any una quantitat màxima de 50.000 euros a la concessió d´ajuts per aquest concepte.