Rosa Narbona és la nova alcaldessa de Sant Martí Sesgueioles, a l'Anoia. El 30 de maig, Jesús Torrens, que a ser investit alcalde ara fa just un any, va presentar la seva renúncia al càrrec de màxim representant de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles. Ha estat 9 anys al davant de la institució.

Aquest era un canvi que ja era previst i pactat a principi del mandat. Encara més, s'havia anunciat durant la campanya electoral. Torrens forma part de la candidatura del grup SMA-AM.

Rosa Narbona ha estat fins ara la número dos de l'Ajuntament, i ha assumit les tasques de primera tinent d'alcalde i s'ha preparat per al càrrec.

Jesús Torrens continuarà a l'Ajuntament portant la regidoria Margaridó 2016 fins a mitjan el mes de setembre d'enguany, moment en què presentarà la seva renúncia a l'acta de regidor. Margaridó 2016 són una sèrie d'actes que es portaran a terme a la vila de Sant Martí Sesgueioles des del 13 d'agost fins al 4 de setembre en commemoració dels 25 anys de la representació del Margaridó i els 50 anys de la missa nova del il·lustre santmartinenc Valentí Miserachs i Grau.