El Consell Comarcal de l'Anoia ha demanat un informe econòmic a la Diputació de Barcelona per intentar reconduir l'Escola de Dansa, un centre que, segons la institució comarcal, passa per moments delicats des del punt de vista econòmic, fins a l'extrem d'haver-se'n de plantejar la continuïtat.

Jordi Barón, conseller comarcal de Cultura, manifesta que "un dels principals projectes de l'àrea és precisament l'Escola de Dansa, per a la qual, malgrat travessar una temporada econòmicament complicada, s'està treballant per trobar les aportacions necessàries i garantir, millorar i acostar el servei a la ciutadania".

L'Escola de Dansa del Consell Comarcal és l'única escola pública de dansa de la comarca i l'única de tot Catalunya que està gestionada per un Consell Comarcal. Per a Jordi Barón, "és important seguir apostant i mantenint aquest tipus de servei que, paradoxalment", afirma el conseller, "en temps de crisi té més incidència i el fa accessible a totes les famílies, però sobretot a les que es troben en una situació més vulnerable".