Ramon Lluís Nadal Viladrich ha estat reelegit Jutge de Pau de Calaf amb els vots dels dos grups a l'oposició, CiU i GIC. Nadal ja era jutge de pau actualment, proposat en anteriors mandats per CiU. La proposta va rebre els sis vots favorables dels regidors dels grups municipals de Convergència i Unió (CiU) i el Grup d'Independents per Calaf-VV (GIC-VV) i l'abstenció dels 5 membres de l'equip de govern format pel grup de Junts per Calaf-AM. En aquesta mateixa votació ha estat elegit Jaume Roig Regí com a Jutge de Pau substitut. Ramon Lluís Nadal és el Jutge de Pau de Calaf des de l'any 2004.

En la part resolutiva del ple ordinari del mes de juny també s'ha aprovat la revisió anual del padró d'habitants del municipi que determina que Calaf té 3.424 habitants.

Durant la mateixa sessió plenària en què es va aprovar la renovació del jutge de pau, l'alcalde, Jordi Badia, va donar compte dels darrers decrets d'alcaldia emesos. El grup de CiU es va interessar pel funcionament del futur projecte de revitalització dels locals buits ubicats a la plaça Gran i pel cost final de l'EcoFira, 16.787 euros. El govern va explicar que hi havia hagut ingressos (3.400 euros d'expositors i una subvenció de la Diputació de Barcelona de 5.000 euros). Per tant, el cost final del certamen ha estat de 8.387 euros.