Olesa de Montserrat s'afegeix als municipis que gestionen la seva oferta educativa local a través de la plataforma Educaentorn promoguda per Educació de la Diputació de Barcelona. Amb la posada en marxa d'aquesta nova eina educativa, l'Ajuntament vol fer visible a la comunitat educativa i ciutadania en general l'oferta educativa local.

La presentació va tenir lloc dijous a la sala de sessions de l'Ajuntament. Després, a l'escola d'Arts i Oficis, es va organitzar un petit taller per presentar i provar l'eina. Amb Educaentorn, la Diputació de Barcelona concreta tot un procés d'orientació i assessorament perquè els ajuntaments posin en valor els recursos educatius del seu entorn, i puguin preveure actuacions que promoguin la vessant educativa dels serveis i equipaments del propi ajuntament i de la resta d'agents del municipi (entitats, associacions, empreses i particulars).

Educaentorn permet publicar tota l'oferta del territori (activitats, visites guiades, materials educatius, reserva d'espais, etc.) en una única plataforma digital, a través del web de l'Ajuntament.