El nou director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Boya, s'ha compromès amb l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola a fer difusió del patrimoni paleontològic d'aquest municipi. Boya va visitar els Hostalets i les instal·lacions del CRIP acompanyat de la subdirectora general de Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Paleontològic, Elsa Ibar, la cap del Servei d'Arqueologia i Paleontologia, Maria Teresa Miró, i l'alcalde del municipi, Daniel Vendrell, a més de la regidora responsable del CRIP, Marta Casas, i la regidora de Turisme, Carme Zaragoza.

El director general es va comprometre a treballar conjuntament i coordinadament perquè el ric patrimoni paleontològic dels Hostalets de Pierola esdevingui una referència en el conjunt del patrimoni català i aconseguir, entre totes les administracions, el reconeixement necessari i fer-ne difusió. En futures visites es coordinarà un calendari de treball conjunt.

L'alcalde dels Hostalets de Pierola, per la seva banda, havia exposat la feina que fa el municipi per posar en valor el patrimoni paleontològic i l'esforç que això significa per a tota la comunitat, i havia demanat el suport polític i econòmic de la Generalitat tant a escala comarcal com catalana. En concret, l'Ajuntament vol que el Govern català l'ajudi a internacionalitzar el complex i també a crear la imatge.

El govern dels Hostalets de Pierola ha valorat "molt positivament" aquesta trobada amb la Generalitat. En paraules de Daniel Vendrell, el compromís "obre noves perspectives de col·laboració que possibilitaran que el nostre patrimoni paleontològic arribi a més gent i, definitivament, formi part de l'estratègia de desenvolupament del nostre territori".