La segona edició del Vadefoodies d'Igualada presenta el primer mercat de vins de taller, anomenat Vadevins. El mercat, que es durà a terme durant l'1 i el 2 de juliol, consistirà en un tast dels vins més especials de les onze DO catalanes, on els cellers de la zona oferiran una degustació dels seus vins més exclusius.

El Vadevins es fa a la Sala de les Encavallades del Museu de la Pell d'Igualada apartir de dos quarts de dotze del matí. Al mateix temps que hi ha el tast, hi haurà la rebuda per part d'Agustí Torelló i els representats dels cellers i les botigues de vins del municipi. Posteriorment es farà una taula rodona sobre el disseny del vi, amb la moderació de l'artista igualadí Ramon Enrich i la participació dels dissenyadors Claret Serrahima, de Clase Bcn, i Gabriel Morales, de Dorian. A més, també hi serà present la periodista Núria Martí, del blog Pretty Wines.

Es faran tastos dels vins de taller o vins experimentals, que es duran a terme cada hora, amb una pausa al migdia. Vadefoodies es presenta com una oportunitat per tastar productes únics del territori. A més, destinarà beneficis a la Fundació Esclerosi Múltiple.