La Piscina Municipal de Calaf obre portes demà, dissabte, i restarà oberta fins a principis de setembre. A partir d'aquest mateix dia, les inscripcions per als cursets de natació i la venda d'abonaments es faran directament a les instal·lacions de la piscina. Per a aquesta nova temporada, es mantenen els preus dels abonaments, els cursets i les entrades de la piscina.

Els cursets de natació començaran el 4 de juliol i s'allargaran fins al 29 del mateix mes. Com cada any, s'han previst diversos grups segons les edats dels participants: Nemos (3 anys), cavallets de Mar (4-5 anys), dofins (6-8 anys), taurons (9-12 anys), joves (12-16 anys) i adults (més de 16 anys). Com sempre, hi haurà una reunió informativa per als pares i mares el 27 de juny a les 20.00 hores a la piscina.

Una altra data per apuntar-se a l'agenda és la cita solidària amb el "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", que a Calaf tindrà lloc el diumenge 10 de juliol. Aquesta és una activitat solidària que es convoca cada any a bona part de les piscines de Catalunya.