Olesa de Montserrat ha acomiadat la festa major amb sensibilitat. Diumenge a la nit, el cel de la ciutat es va omplir de fanalets de colors llançats per veïns d'Olesa mentre sonava la cançó "Quan tot s'enlaira", de Txarango. Va ser un punt final ple de color, després de cinc dies plens de festa.

A l'inici de la festa major, Olesa ja havia fet una primera aposta pel color. Enguany es va suprimir el pregó, però l'arrencada de la festa es va fer coincidir amb la revetlla de Sant Joan. La benvinguda ja va ser un espectacle de foc, llum i color que va acompanyar l'encesa de la foguera. Ja de nit, les quatre barres es van projectar a la façana posterior de la biblioteca, i es va fer l'encesa de les llums que formaven les lletres "Festa Major".

Després d'uns dies d'activitats culturals i recreatives ben diverses, la nit de diumenge va tancar la festa amb un sopar a base de tastets de la cuina local i l'enlairament dels comentats fanalets.

Olesa ha tancat els cinc dies de festa sense incidències de pes, amb queixes per l'incivisme dels que fan les seves necessitats en plena via pública i només dues actuacions d'emergència remarcables: un incendi la nit de Sant Joan i un curtcircuit en un negoci.