El Consell Rector del Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones (PMSAP), que depèn de l'Ajuntament de Martorell, va aprovar ahir a la tarda la resolució de les convocatòries de subvencions corresponents a l'any 2016. Una vintena d'entitats culturals, tres de juvenils, setze d'esportives, sis de veïnals i quatre de cooperació, rebran subvencions per una suma total de més de 193.000,00 euros que faran possible tirar endavant una multitud de projectes de tots tipus.

L'Ajuntament manté, consolida i incrementa la seva tradició institucional de donar suport a les entitats de Martorell. La cessió de seus socials, equipaments, el suport tècnic i logístic en l'organització d'activitats són altres línies d'actuació que configuren el programa de suport a les entitats que des de pràcticament la reinstauració de la democràcia ha desenvolupat l'Ajuntament de Martorell. Aquesta manera de fer s'ha mantingut malgrat les alternances en els equips de govern i gairebé sempre ha gaudit d'un alt nivell de consens entre les forces polítiques del consistori.

Els resultats d'aquesta manera de fer són espectaculars. Martorell té avui 28.248 habitants i el seu sistema associatiu està integrat per més de 200 entitats. S'estima que com a mínim un de cada tres martorellencs participa en alguna d'aquestes entitats.

Fins avui, sempre hi ha hagut un consens a l'hora d'aprovar i afavorir el teixit associatiu de Martorell tenint present que aquest tema no era susceptible de cap joc polític.