Un grup de joves d'Igualada, gràcies a la coordinació de l'equipament juvenil municipal de La Kaserna, enregistrarà un petit documental que mostrarà com es pot crear, des de zero i amb mínims recursos, l'espectacle multidisciplinari Bakolo- 5 dies de bolo.

La iniciativa té la intenció d'estimular i treballar el vessant més artístic i expressiu dels joves, que amb l'ajuda del cantautor Diego Paqué tenen l'opció de formar part de l'espectacle com a col·laboradors en la disciplina creativa per la qual estiguin més interessats.

La setmana passada es va dur a terme la reunió informativa perquè els joves connectessin amb l'espectacle, l'escenografia i cone- guessin el projecte creatiu. Fonts municipals, encarregades de l'organització de l'esdeveniment, asseguren que hi van assistir nois i nois d'entre 16 i 25 anys interessats en la pintura, la dansa, la música i la interpretació. A més, dins del projecte també hi tenen cabuda joves del món del so, la llum i la gravació, que formen part del vessant tècnic del documental.

Amb tot plegat, durant quatre dies, des d'aquest dilluns fins dijous, l'experiència es gestarà a l'Escorxador de la ciutat, cada tarda.

Finalment, divendres es farà la presentació de l'espectacle creat pels joves de la ciutat en un període de tan sols cinc dies, i es presentarà el documental que n'esdevingui. L'acte de presentació és gratuït i obert a tots els públics.