Per quart any consecutiu, el Consell Jove La Xispa planteja fer actes propis que coincideixin amb els dies de Festa Major de Vilanova del Camí. Els joves munten l'Embarraca't, el seu programa d'actes propi.

Aquest any, segons ha donat a conèixer l'Ajuntament, el jovent posarà color a les principals nits de festa major, perquè cadascuna estarà dedicada a un color diferent. La primera, la de divendres, serà la "Nit Roja!" i la de dissabte, la "Nit Groga!", amb un sopar i la festa musical "Va Parir Tour" de Ràdio Flaixbac.

L'Embarraca't és la proposta que el jovent organitza amb nom propi per identificar un espai de la festa com a punt de trobada diferenciat de la resta del programa. Com ja va passat l'últim any, l'espai jove s'ubica al costat del CAP de Vilanova del Camí, o llegit en ambient de festa major, al dels firaires.

Divendres, la cita és a partir de les 9 de la nit. Es començarà amb una primera activitat gastronòmica (sopar acompanyat de música en directe). Després hi haurà una refrescant ruixada (novetat d'enguany) i Dj's fins a la matinada. Dissabte, després del sopar serà el torn de l'anomenada "Va Parir Tour" dins la gira de les festes de Ràdio Flaixbac. El sopar és a les 9 de la nit i la festa musical arrancarà a la mitjanit.