Calaf canviarà el terra de la pista del pavelló esportiu per tal que la pràctica dels esports de sala es pugui fer en millors condicions per als practicants. Des d'aquesta setmana s'hi estan duent a terme diferents obres de manteniment, però la més significativa és que la pista de formigó es recobrirà amb un material vinílic.

La reparació del terra de la pista respon a la necessitat de millora per qüestions de seguretat, ja que el formigó està deteriorat, amb uns sots que poden provocar lesions als usuaris, i no és el material més adequat per a la pràctica esportiva. Aquest projecte té un pressupost de 40.019,73 euros (IVA inclòs) i disposa d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.

El projecte tècnic preveu la col·locació d'un material vinílic sobre de l'actual paviment de formigó, que té una superfície total de 1.049 metres quadrats. El canvi permetrà disposar d'un paviment especialitzat i adequat per al seu ús esportiu.

Aquest primers dies, les actuacions que s'estan duent a terme són el rascat de la pintura de les línies delimitadores dels camps i l'encolat de les juntes del formigó. Posteriorment, es farà la col·locació del vinil. Un cop aquest estigui col·locat, s'hi pintaran les línies corresponents.

Les obres s'han fet ara a l'estiu, d'acord amb la coordinació feta amb els clubs esportius que fan ús de la pista, i per tal que, a l'hora d'iniciar la pretemporada, ja estiguin enllestides, segons han explicat fonts municipals. Les obres haurien de quedar enllestides en 10 dies. També s'adeqüen altres elements de seguretat, com ara les cistelles de bàsquet. Aquestes obres també reben ajut de la Diputació.