L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha concedit el servei de neteja a Fomento de Construcciones i Contratas (FCC). De fet, aquesta ja és l'empresa que prestava el servei a Olesa. La decisió es va aprovar en el ple de dijous a la nit, només amb els vots del govern. L'adjudicació del nou contracte de neteja viària i residus fins a l'agost del 2024, segons explica el regidor de Medi Natural i Espai Públic, Francesc Rosa, en el web municipal, ha tingut "una tramitació llarga i costosa" que finalment es va resoldre a favor d'aquesta empresa. El preu de l'adjudicació és d'1.724.172,29 euros cada any. Això vol dir que el contracte s'ha adjudicat per un import total de 13.793.378,32 euros per a tota la vigència del contracte, gairebé vuit anys.

A favor de l'acord hi van votar els regidors de l'equip de govern (Bloc Olesà), mentre que la resta de grups de l'oposició es van abstenir (ERC, PSC, PDC-Demòcrates, MO, PP).

Una altra de les qüestions econòmiques que es van aprovar en aquesta mateixa sessió és una despesa de 596.185,35 euros, que és el valor de la pròrroga del contacte anterior.