L'Ajuntament d'Olesa confia altre cop en FCC perquè faci la recollida de la brossa fins al 2024

La decisió es va aprovar en el ple de dijous a la nit, només amb els vots del govern

31.07.2016 | 07:38

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha concedit el servei de neteja a Fomento de Construcciones i Contratas (FCC). De fet, aquesta ja és l'empresa que prestava el servei a Olesa. La decisió es va aprovar en el ple de dijous a la nit, només amb els vots del govern. L'adjudicació del nou contracte de neteja viària i residus fins a l'agost del 2024, segons explica el regidor de Medi Natural i Espai Públic, Francesc Rosa, en el web municipal, ha tingut "una tramitació llarga i costosa" que finalment es va resoldre a favor d'aquesta empresa. El preu de l'adjudicació és d'1.724.172,29 euros cada any. Això vol dir que el contracte s'ha adjudicat per un import total de 13.793.378,32 euros per a tota la vigència del contracte, gairebé vuit anys.
A favor de l'acord hi van votar els regidors de l'equip de govern (Bloc Olesà), mentre que la resta de grups de l'oposició es van abstenir (ERC, PSC, PDC-Demòcrates, MO, PP).

Una altra de les qüestions econòmiques que es van aprovar en aquesta mateixa sessió és una despesa de 596.185,35 euros, que és el valor de la pròrroga del contacte anterior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema