Els Hostalets inicien una campanya que insta a denunciar els actes incívics

07.08.2016 | 00:00
Un dels adhesius editats per a la campanya

L'Ajuntament dels Hostalets de Pierola, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa un seguit de campanyes de comunicació per reduir l'excés de comportaments incívics que darrerament s'observen al municipi.
Ha començat amb una campanya per fomentar la recollida d'excrements dels animals domèstics. La iniciativa ha estat pensada per demanar als propietaris que recullin les caques dels seus animals i també per convidar tots els veïns a destacar, i, si cal, denunciar, comportaments incívics a través de les xarxes socials.
Aquesta campanya s'acompanya d'un conjunt d'accions en l'àmbit urbà. Per una banda s'han col·locat en diversos punts del poble papereres dispensadores de bosses per recollir excrements. D'altra banda, s'han instal·lat banderoles i adhesius en aquells llocs on hi ha més densitat de defecacions. Finalment, s'ha passat un díptic informatiu casa per casa on s'ofereix la informació sobre la campanya i es recorda als propietaris que no recollir els excrements té una multa de com a mínim 60 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema