Seat té en marxa fins al setembre el programa per captar emprenedors

L'objectiu és poder integrar els seleccionats en els projectes d'innovació de la companyia

15.08.2016 | 07:34
Treballadors de les instal·lacions de la planta de Seat de Martorell

L'empresa Seat, juntament amb l'acceleradora de startups Conector, ha posat en marxa el primer programa de la multinacional automobilística destinat a captar emprenedors per integrar-los en els projectes d'innovació de la companyia. La convocatòria, que va començar el passat 19 de juliol i es tancarà el 19 de setembre, vol escollir cinc startups que acabaran desenvolupant-se a les instal·lacions de Seat a Martorell.
Un comitè format per directius de Seat i socis de Conector faran una preselecció dels projectes que es mostraran en un Startup Day, una jornada que reunirà empreses de capital risc i inversors, que són els que acabaran decidint quins seran els cinc projectes guanyadors que s'instal·laran a les oficines de Martorell durant cinc mesos. Els cinc projectes innovadors seleccionats tindran accés a les ajudes de les empreses col·laboradores i formació continuada.
El president de Seat, Luca de Meo, ha valorat aquesta iniciativa com un impuls a la transformació digital de la companyia automobilística.
Per la seva banda, Carlos Blanco, soci fundador de l'acceleradora de startups Conector, entén que l'acord amb Seat demostra que les empreses s'estan acostant cada cop més al món digital.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema